avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot obtine o locuinta de la stat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot obtine o locuinta de la stat?

As vrea sa stiu daca pot indeplini conditiile pt obtinerea unei locuinte de la stat (ANL, sociala sau convenabila) in conditiile in care sotul meu, in urma decesului tatalui si al dezbaterii de mostenire detine o particica dintr-un apartament, acesta fiind divizat in 3 (sotul, sora si mama sa). Practic el este coproprietar, nu proprietar cum prevede legea (Candidatul si membrii familiei acestuia (sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate în întretinere), nu pot detine si nu trebuie sa fi detinut o alta locuita în proprietate). Exista vre-o sansa de a ne incadra in conditiile impuse de aceasta lege? Precizez ca eu ma incadrez in totalitate.
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 09:42, 1 Septembrie 2010
andymaurul a scris:

Absolut legal.

andymaurul

Multumesc frumos pentru raspuns. Deja mi-ati facut ziua mai frumoasa. Dar ce ma faceam eu daca nu descopeream site-ul acesta? Ratam sansa, oricat de mica ar fi ea, de a obtine o locuinta de la stat datorita incompetentei autoritatilor.....pacat, mare pacat ca traim intr-o asa tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine locuinta anl? ContSters107540 ContSters107540 Buna seara.am si eu niste lamuriri.Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva!Am 29 de ani si sunt divortata am si un baietel de 3 ani care are un handicap grav ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala falsa Maycon Maycon Buna Ziua. Un prieten foarte bun a obtinut in urma cu ceva ani apartament ANL impreuna cu sotia lui. Ulterior au divortat, iar acesta a declarat la notar ca ... (vezi toată discuția)