avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare autoturism

Buna ziua
Detin un autoturism opel astra din anul 1999 si are norma de poluare EURO 2 o am de 3 ani si datorita faptului ca inmatricularea in romania era foarte scumpa am inmatriculat-o in bulgaria pe numele unui prieten de familie nu am avut probleme platind toate taxele, acum am auzit ca as putea sa o inmatriculez pe romania evitand exorbitanta si ilegala taxa.
Daca cunoaste cineva cum se poate face il rog frumos sa imi explice cum ar trebui sa procedez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kokay , utilizator 21:47, 12 Septembrie 2010
actiune in instanta pe obligatia de a face;
mi-a zis un prieten ca se poate face in instanta aceasta treaba si imi recomanda sa cer sfatul unui avocat.
As dori sa ma documentez putin despre aceasta situatie si daca nu va deranjeaza si cunoasteti sa imi raspundeti cam la ce suma se rezuma aducerea in instanta a unui astfel de caz aproximativ sa imi fac o idee si cam cat dureaza tot aproximativ .Si bineânteles daca dumneavoastra va ocupati de astfel de cazuri eu locuiesc in arad daca cumva v

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste taxa la o masina cumparata din romania? ovidiu_gravila1982 ovidiu_gravila1982 Buna am un opel astra din 2002 care a fost inainte a unei firme din arad cumparata de la reprezentata de noua eu am cumparat-o in august 2012 si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto provenienta germania maarkyM maarkyM Buna seara, am achiz de curan un opel astra din 99 din Germania si am fost la RAR Galati pt identificare,rezultat:respins cu revenire pt serie motor ... (vezi toată discuția)