avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se plateste taxa la o masina cumparata din Romania?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se plateste taxa la o masina cumparata din Romania?

Buna am un opel astra din 2002 care a fost inainte a unei firme din arad cumparata de la reprezentata de noua eu am cumparat-o in august 2012 si as vrea sa o vand ma intereseaza daca cumparator v-a trebui sa plateasca taxa atata timp cat masina a fost inscrisa pe romania de noua
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 14:52, 2 Martie 2014
Buna ziua!
daca pina in prezent la aceasta masina nu s-a platiti nici o taxa dintre cele care s-au aplicat la inmatriculare, respectiv: taxa de prima inmatriculare, taxa de poluare si in prezent taxa privind timbrul de mediu, cumparatorul va fi obligat sa plateasca, taxa privind timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina Lauramonica2000 Lauramonica2000 Sunt proprietara unei masini inmatriculata prima data in iulie 2007. Nu sunt primul proprietar, sunt al treilea. Ma intereseaza va rog daca o vand, noul ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu traian_iulian traian_iulian Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3). Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)