avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cod civil obligatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cod civil obligatii

Am fost 20 ani cadru militar . Detin un apartament in calitate de chirias, acesta fiind locuinta de serviciu. Exista legea 357/2006 care permite institutiilor publice sa vinda chiriasilor locuintele de serviciu.Conducerea unitatii refuza fara motiv sa-mi aprobe sa cumpar locuinta. Ce pot face? Ii dau in judecata sa-i oblig sa -mi vinda apartamentul?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:16, 31 August 2010
a permite nu e egal cu a fi obligata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu pinozof pinozof Subiect: locuinta de serviciu as dori un sfat, privind procedura judecatoreasca de urmat in urmatoarea situatie: in anul 1997, o institutie de stat ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995 - cereri - admisibilitate legalmgm legalmgm In prezent instantele de judecata mai admit cererile chiriasilor de a cumpara, in baza Legii 112/1995, imobile nerevendicate in natura ? (vezi toată discuția)
Bani incasati prin inscrieri false in acte barrow barrow cazul unui cadru militar care timp 6 ani a facut contract de inchiriere pentru un apartament. In Contractul inregistrat la finante chiria era stipulata la ... (vezi toată discuția)