avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu comercial

Detin un mic spatiu comercial, iar in contractul meu este specificat asa ceva:
H.C.L.M.B. nr 88/1993 modificata prin H.C.L.M.B.nr 3/1995 si H.C.L.M.B. 360/2001

Intreabarea mea este: pot inchiria acest spatiu?

Doresc sa-l inchiriez, dar pt ca nu prea ma pricep la articole am zis sa intreb mai intai ca sa fiu sigur ca nu voi avea probleme de nici un fel.

Multimesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: catalin2010_online , utilizator 11:45, 2 Septembrie 2010
Ambele acte la care se face referire sunt hotarari ale Consiliului Local al mun. Bucuresti, acestea trebuie cautate si citite...
H.C.L.M.B. - este un acronim pentru Hotararea Consiliului Local al Municipiului Bucuresti, care, mai nou, a fost inlocuit de un alt acronim corespunzator titulaturii actuale: H.C.G.M.B. - Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Ceea ce ati mentionat d-voastra, sunt acte normative, ce sunt aplicabile respectivului contract.

Aveti posibilitatea de a cauta si studia respectivele acte normative aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
Primoris SRL, Consilier juridic
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari bucuresti - sector 6 - legislatie ciprian_ntz ciprian_ntz Cum pot intra in posesia actului care prezinta H.C.L.M. B. NR. 32/20.06.1994? Proprietarul are drept exclusiv la parcarea rezervata 24/24 ? sau doar in ... (vezi toată discuția)
Suprataxa ratb - contestatie lulu80 lulu80 Buna dimineata Azi dimineata m-am urcat de la capatul autobuzului si dupa nici un minut au venit controlorii sa verifice daca am validat. Nu validasem, ... (vezi toată discuția)
Legea contraventiilor! Raul Oprita Raul Oprita Buna ziua! Va rog daca se poate, numarul legii de aplicare a contraventiilor si ultima data cand a fost updatata!!! Merci!!! (vezi toată discuția)