avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plati somaj ,pensii si cas
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plati somaj ,pensii si cas

sant asociat unic la o societate comerciala si nu mi-am inregistrat cartea de munca sant obligata sa o fac?daca da,platesc din urma?sc-ul il am din 2008 si functioneaza
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:25, 1 Septembrie 2010
Ca si asociat nu trebuie sa ai un contract de munca cu firma. Poti indeplinii calitatea de salariat, dar nu este obligatoriu.
Banuiesc ca in calitate de asociat unic esti si administrator. Ca si administrator nu poti incheia contract de munca cu societatea.

B-)
multumesc ptr raspuns dar mai am o intrebare.ordonata care a aparut luna asta se refera si la srl-uri adica o sa platim toate astea ptr srl mai sant obligata sa fac contracte individuale cu cas si casa de pensii
dar mai am o intrebare.ordonata care a aparut luna asta se refera si la srl-uri adica o sa platim toate astea ptr srl

nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie si contributii administrator srl irinuka2005 irinuka2005 VA ROG SA-MI SPUNETI...MOMENTAN ADMINISTRATORUL UNUI SRL CU DOI ASOCIATI ESTE INCADRAT FARA REMUNERATIE: INTREBARE 1-DACA DORESC SA PUN SI REMUNERATIE CARE ... (vezi toată discuția)
Intrebare ni65 ni65 Suntem o SC de transport marfa cu 2 administratori, este obligatoriu sa incheiem contracte de munca in conditiile in care noi ocupam toate ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie bocai bocai Sunt asociat si administrator al firmei proprii, cu activitate de comert cu amanuntul produse alimentare. Pot sa prestez activitatea de vanzator fara sa fiu ... (vezi toată discuția)