avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general compensare concediu neefectuat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

compensare concediu neefectuat

- Concediul de odihna neefectuat pana la data intrarii in concediu pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani se compenseaza in bani??
Care este forma legala de compensare a concediului neefectuat in cazul suspendarii contractului pentru perioada concediului de crestere si ingrijire copil ?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: guerila , utilizator 14:38, 27 Iunie 2012
concediu de odihna neefectuat pana la data intrarii in concediu pentru crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani se compenseaza in bani, deoarece contractul individual de munca se suspenda pentru perioada de 2 ani.
Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este posibila doar la incetarea contractului de munca nu si la suspendarea contractului. Veti putea efectua concediul de odihna la care aveti dreptul dupa revenirea din concediul de crestere copil.
puteti argumenta, va rog, cu legi din codul muncii sau alta parte aceasta situatie?Evident ca angajatorul (statul evident) refuza acordarea concediului neefectuat inainte de intrare in CIC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna is_yka is_yka Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate compensa in bani concediul de odihna neefectuat in anul 2014, avand in vedere ca la data de 01.12.2014 contractul ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Co de odihna in cazul suspendarii cim pt co ingrijire copil carmin72 carmin72 Buna ziua! Cum se efectueaza co de odihna in cazul salariatului care-si suspenda contractul de munca pentru co de ingrijirea copilului? De pilda, salariatul A ... (vezi toată discuția)