avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate compensa in bani concediul de odihna neefectuat in anul 2014, avand in vedere ca la data de 01.12.2014 contractul individual de munca a fost suspendat cf. art.51 ali. 1 lit. a "concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani", iar concediul de odihna pentru anul 2014 nu poate fi efectuat pana la sfarsitul anului 2015. (salariata nu a efectuat concediul de odihna anul acesta deoarece de la 01.05.2014 a fost in concediul medical: risc maternal si prenatal)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 8 Decembrie 2014
co se poate compensa in bani numai la incetarea cim. se va acorda co proportional cu timpul efectiv lucrat la revenirea din cic.
Nu se compenseaza in bazi Co neefectuat in cazul in care se suspenda c.i.m.

In cazul dvs, aveti posibilitatea sa solicitati scris angajatorului, iar acesta sa aprobe, efectuarea CO dupa terminarea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate ionelachirvase ionelachirvase buna ziua ce se intampla cu zilele de concediu neefectuate in cazul in care se intra in concediu prenatal? (vezi toată discuția)