avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe ORC

Buna dimineata . Nu cunosc regulamentul intern al ORC si va intreb daca pot recupera suma de 172 lei pentru inscrirea ca PFA?
Am platit-o dupa cum mi s-a cerut. Cand trebuia sa ridic documentele de infiintare, mi s-a spus ca am cazier fiscal pentru un impozit din 2009.
Nu sete o suma mare dar nu era normal sa mi se ceara sa o achit pana nu aveau raspunsul de la finante.
Trebuia sa inceapa cu situatia financiara, plateam taxa aferenta acestui serviciu si apoi se derula inscrierea PFA.
Cu multzumiri!
sa solicite celelalte taxe
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:13, 2 Septembrie 2010
ORC nu va va restitui taxa deoarece este incasata inclusiv pentru serviciile de cercetare a situatiei dvs.
La aceasta adresa sunt redate cazurile de restituire a sumelor depuse:
[ link extern ]
Va multumesc mult!
Aveti dreptate, dar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie fiscala vs creanta fiscala vs taxa locala cyan cyan Care este diferenta dintre obligatie fiscala, creanta fiscala si taxa locala? Taxa locala este considerata obligatie sau creanta fiscala? De exemplu taxa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl, firmele la care mai e asociat sunt inactive Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). ... (vezi toată discuția)
Schimbare de utilizator contract leasing cfs cfs Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea situatie. Se da un PFA care a incheiat in 2008 un Contract de leasing Financiar, pentru un ... (vezi toată discuția)