avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

PENTRU UN SALARIU NET DE 878 LEI CARE ESTE CALCULUL INDEMNIZATIEI PENTRU CRESTEREA COPILULUI? UNDE AJUNG CU CEI 15% TAIATI DE GUVERN? MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: MihaelaRogojinaru , utilizator 13:55, 2 Septembrie 2010
calculati 85% din venitul net, dupa care scadeti 15%.
avocat Cristina Popescu
eu stiu varinta ca pentru stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in aceste luni si impartita la 12, iar cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 70% asupra acestei baze de calcul.
deci se calcluleaza din venitul brut , adik cat ai avut pe cartea de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil anamariap28 anamariap28 Buna ziua Va rog respectos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:care va fi valoarea indemnizatiei pt crestere copil la un salariu brut de 1150 lei brut ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul venit lunar realizat ca pfa - pt indemnizatia de cresterea copilului? Amelia Muntean Amelia Muntean Sunt insarcinata in 6 luni si am atat calitatea de angajata (in prezent in Concediu de risc maternal) ca si cea de PFA - traducator, inregistrata fiscala de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil Viorica_bomb Viorica_bomb Buna ziua, intrebarea mea care este formula de calcul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului si daca din suma rezultata in urma calcului se scade ... (vezi toată discuția)