avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... definitivat noiembrie 2010 INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

definitivat noiembrie 2010 INPPA

dragi colegi-viitori avocati definitivi in urma examenului INPPA din noiembrie,
aveti vreo informatie cu privire la modul de examinare, materia ce intra la examen, materialele dupa care trebuie sa invatam etc..adica orice informatie utila despre acest examen?
multumesc!!B-)
Cel mai recent răspuns: iulia.mo , utilizator 00:34, 7 Septembrie 2010
eu voi sustine in noiembrie examenul si sunt curioasa deasemenea de pareri si sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)