avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio tv fara contract cu Electrica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio tv fara contract cu Electrica

Detin o firma care in perioada 2007-2009 si-a desfasurat activitatea intr-un spatiu comercial inchiriat de la o alta firma . Cele doua firme functionau in aceeasi incinta , iar consumul de energie electrica il plateam in baza unei intelegeri firmei de la care inchiriasem spatiu . Prin urmare , nu aveam contract de furnizare a energiei electrice cu Electrica ..
Dupa ce ,la sfarsitul lui 2009 , am cumparat spatiul si am incheiat contract cu Electrica , am inceput sa primim telefoane prin care ni se solicita plata taxei radio tv retroactiv pe perioada 2007-2009.
Nu am aparat de radio tv sau calculator cu internet ( pe firma ) .
Intrebarea este daca sunt obligat de lege sa platesc retroactiv aceste taxe si ce pot face in acest caz ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 11:41, 1 Septembrie 2010
nu mai exista obligativitatea achitarii taxei radio-tv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 74/2003 sandman sandman In baza HG 977/2003 si Legea 533/2003 am fost chemat in judecata de Societatea Romana de Radiodifuziune pentru neplata taxei instituita prin legea de mai sus. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv-trebuie achitata? psebastyan psebastyan buna ziua vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din ... (vezi toată discuția)