avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E nevoie de schita cadastrala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E nevoie de schita cadastrala ?

Buna ziua. Mama mea impreuna cu fratele ei vor sa vanda un teren agricol extravilan, mostenit de la parinti, in c.f. fiind trecuti amandoi ca proprietari in cote-parti egale. La momentul intabularii in Cartea funciara nu se cerea schita cadastrala. Acum este nevoie si de schita cadastrala, pt. vanzare ? Multumesc anticipat pt. raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
ContSters93450, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters93450 , utilizator 16:18, 1 Septembrie 2010
buna ziua.
da este nevoie de cadastru si intabulare pt a vinde.
Scuze, am revenit cu completari, intabularea este facuta pe numele lor in c.f., insa la vremea respectiva nu se cerea schita cadastrala.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
ContSters93450, utilizator
o copie a documentatie cadastrale se afla la CF.
Si pot s-o iau de la Cartea funciara ? Contra cost, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din indiviziune? vida vida Buna ziua, Detinem in coproprietate un teren intravilan ( D 24 m) pe care dorim sa-l dezmembram in 2 loturi egale ca sa stim fiecare partea ce ii ... (vezi toată discuția)
Teren agricol sau faneata; autorizatie de construire Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Buna ziua, Situatia este in felul urmator: un teren situat intravilan intr-o mica localitate din judetul Arges Terenul se vinde in decembrie 2004, ... (vezi toată discuția)