avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zilele platite pentru sarbatorile legale constituie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zilele platite pentru sarbatorile legale constituie vechime in munca la calcularea pensiei

zilele platite pentru sarbatorile legale constituie vechime in munca la calcularea pensiei
Cel mai recent răspuns: DanOltean , utilizator 20:04, 2 Septembrie 2010
1. Fie ca lucrati sau nu in zilele de sarbatoare, ele sunt luate in calculul stagiului de cotizare pentru pensie, daca fac parte din perioada in care ati avut contract individual de munca.
2. Sumele de bani platite pentru aceste zile vor mari si punctajul pentru luna respectiva.
Multumesc, Imi mai puteti spune daca am lucrat in conditii speciale (subteran)aceste zile libere platite se iau in calcul casi zile lucrate in conditii speciale?Dar zulele in care am fost la dispozitia firmei si care au fost platite ?
Acelasi raspuns de mai sus este valabil si la aceste intrebari.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii legea pensiilor timodemi timodemi Am lucrat in conditii speciale de munca<in subteran>timp de 24 ani ,din care timp de 17 ani am lucrat ca artificier si gestionar materii explozive.Am o ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca DanOltean DanOltean Imi puteti spune cum se calculeaza vechimeain munca avind in vedere ca eu am lucrat lla o unitete miniera in sbteran. As vrea sa va spun ca am scos adeverita ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in munca daniel02gc daniel02gc Conform legii in baza careia sunt platit beneficiez de niste sporuri pentru vechimea in munca.As vrea sa stiu daca la stabilirea perioadei de vechime in munca ... (vezi toată discuția)