avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere daune pt risc transmitere boli venerice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere daune pt risc transmitere boli venerice

incerc sa fiu cit mai succinta:

un cuplu casatorit de 2-3 ani se straduiesc sa aiba un copil.El refuza sa faca analize medicale specifice,iar cind reuseste sotia sa-l convinga sa se duca la medic afla ca are o boala venerica( care de-a lungul anilor a devenit cronica,deoarece nu a fost tratata corespunzator).Analizele medicale sint repetate la ambii parteneri,sotia iese OK,sotul nu.
Intre timp se produce un divort intre cei 2,iar sotia vrea sa-l dea in judecata pentru acesta( boala putea fi transmisa) si sa-i ceara despagubiri.
Are sanse de reusita sotia?
Mentionez ca analizele medicale se afla in posesia sotiei.
Online
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:41, 2 Septembrie 2010
daca nu face dovada intentiei, adica ca a inbolnavit-o intentionat nu are nici un castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac?-imbolnavire cu buna stiinta a partenerului ContSters177963 ContSters177963 Mesaj:Buna ziua. Numele meu este Mihalcea Andy si am 39 de ani.In primul rand as vrea sa mentionez ca am o fetita de 7 ani ce in urma despartiri de fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Diagnostic medical proba in instanta SorinManta SorinManta Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele reale de a convinge Instanta, intr-un proces de divort, sa solicite transmiterea unui diagnostic pus ... (vezi toată discuția)
Infectare cu hiv. se pot obține daune morale de la persoana care a ascuns faptul că suferă de această boală? Arya2015 Arya2015 Buna ziua .eu și soțul am aflat de curând ca avem hiv..acum așteptăm și analizele fetei noastre.stim de unde s.a întâmplat cel mai grav e ca pers ... (vezi toată discuția)