avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme cu un credit bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme cu un credit bancar

am un credit la otp bank din feb 2008 in chf cu garantie imobiliara. la inceput dae a fost de 5.7% dar dupa cateva luni a crescut la 6.9%,donanda e variabila la 3 luni.la momentul semnarii contractului liborul era de peste3% ,iar acu este 0.22% si banca nu mi-a scazut deloc rata pana acu.. am fost acu cateva zile la ei sa fac o reducere a ratie pe 6 luni,sunt bugetar,si mi s-a dat un act aditional in urma caruia dae ar deveni 6.9%format din 6,7marja bancii+0.22%liborul
cum liborul nu poate decat sa creasca,rata nu ar putea decat sa creasca ..intrebarea e cum pot face sa fac banca sa imi acorde niste conditii mai bune si sa ii fac sa micsoreze rata ,avand in vedere ca liborul a scazut cu aprox. 3% iar ei nu mi-au scazut deloc rata. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:10, 1 Septembrie 2010
pcm_8383 a scris:

am un credit la otp bank din feb 2008 in chf cu garantie imobiliara. la inceput dae a fost de 5.7% dar dupa cateva luni a crescut la 6.9%,donanda e variabila la 3 luni.la momentul semnarii contractului liborul era de peste3% ,iar acu este 0.22% si banca nu mi-a scazut deloc rata pana acu.. am fost acu cateva zile la ei sa fac o reducere a ratie pe 6 luni,sunt bugetar,si mi s-a dat un act aditional in urma caruia dae ar deveni 6.9%format din 6,7marja bancii+0.22%liborul
cum liborul nu poate decat sa creasca,rata nu ar putea decat sa creasca ..intrebarea e cum pot face sa fac banca sa imi acorde niste conditii mai bune si sa ii fac sa micsoreze rata ,avand in vedere ca liborul a scazut cu aprox. 3% iar ei nu mi-au scazut deloc rata. multumesc anticipat

in instanta

vedeti aici

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modifcare dobanda credit mmem mmem Buna ziua, In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF. [b]In contractul din 2007 am urmatoarele articole despre Dobanda[/b]: La ... (vezi toată discuția)
Notificare 2% plus alexteo alexteo Buna seara am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii: moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)
Dobanda variabila la banca ralchissm ralchissm Buna ziua, Am incheiat un contract de imprumut la OTP Bank, in anul 2008, in franci elvetieni, cu dobanda variabila, functie de LIBOR, DAE 5,7%/an. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)