avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

firma cu care colaboram a intrat in insolventa si eu am de recuperat bani de la acea firma.cum pot sa-i recuperez?singura cale este instanta judecatoreasca?am sanse sa mai recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: llaur80 , utilizator 15:25, 14 Septembrie 2010
Va interesati la registrul comertului cine a fost desemnat administrator judiciar sau lichidator la firma in insolventa, il cautati cu actele prin care dovediti creanta dvs. sa va treaca pe tabelul de creante si sa va puna la curent cu desfasurarea procedurii. SUCCES!
multumesc
singura sansa este sa te inscri la masa credala cu suma pe care ti-o datoreaza.
S-ar putea sa fie tardiva inscrierea la masa credala.
Aspect care poate face obiectul unei contestatii ce se va judeca separat de dosarul de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la societate intrata in insolventa Ahead Logistics Ahead Logistics M-ar interesa care este procedura si sansa de reusita in vederea recuperarii unor sume de bani de la o societate intrata in insolventa ( 2 noiembrie 2010), in ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)