avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... program vizitare minori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

program vizitare minori

daca prin hotarare judecatoreasca definitiva am stabilit un program de vizitare al minorei .fosta mea sotie poate sa scoata minora care ia fost incredintata in urma divortului din tara fara acordul meu , si sa se stabileasca cu minora in alt stat al uniuni europene ?
Cel mai recent răspuns: gygygy , utilizator 13:43, 7 Septembrie 2010
daca are hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare integrala a tutelei fosta sotie poate pleca cu minorul fara acordul dvs.
in hotarare spune ca se incuvinteaza sa am legaturi personale cu minora dupa programul stabilit ,conform invoieli ambilor parinti
pt a-i stabili resedinta copilului in alta tara, unele tari cer acordul tatalui. de ex. italia, am inteles.
daca aveti un program stabilit in hotarare, ii puteti face plangere mamei pt nerespectarea hotararii. totusi cautati sa va intelegeti amiabil asupra unui program de vizita, poate sta mai mult la dvs in vacante...
daca nu credeti ca-i va fi mai mine copilului in alta tara, puteti cere reincredintarea fetitei (destul de greu de obtinut)
buna ziua , va multumesc mult pentr-u raspunsul dumneavoastra .asi vrea eu sa ma pot intelege cu fosta mea sotie ,dar nui chip nici macar de dragul fetitei noastre ,si stie ca nu procedeaza corect fata de copilul nostru ,dar asai cand nu mai poti sa te razbuni pe celalalt decat prin a pune o bariera intre copil si unul din parinti .
oricum va multumesc pt .intelegere .asta ma interesa daca pleca in italia daca mai este nevoie de acordul meu .si sunt sigur ca nui va fi mai bine in alta tara atat timp cat copilul nostru imi cere so duc la un judecator sa poata fi audiata ,ca sa spuna ca vrea sa stea cu tatal ei
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
gygygy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor stroe ana maria stroe ana maria In urma casatoriei a rezultat un copil ,care acum este in grija fostului sot,el vrea sa acum sa-l iau eu cum trebuie sa procedez si ce documente trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Pot iesi cu copilul din tara? ContSters79589 ContSters79589 Buna seara.In urma divortului mi s-a incredintat copilul.Intrebarea mea este pot iesi cu el din tara fara aprobarea fostului sot?Mentionez ca el are dreptul ... (vezi toată discuția)