daca prin hotarare judecatoreasca definitiva am stabilit un program de vizitare al minorei .fosta mea sotie poate sa scoata minora care ia fost incredintata in urma divortului din tara fara acordul meu , si sa se stabileasca cu minora in alt stat al uniuni europene ?
pt a-i stabili resedinta copilului in alta tara, unele tari cer acordul tatalui. de ex. italia, am inteles.
daca aveti un program stabilit in hotarare, ii puteti face plangere mamei pt nerespectarea hotararii. totusi cautati sa va intelegeti amiabil asupra unui program de vizita, poate sta mai mult la dvs in vacante...
daca nu credeti ca-i va fi mai mine copilului in alta tara, puteti cere reincredintarea fetitei (destul de greu de obtinut)
buna ziua , va multumesc mult pentr-u raspunsul dumneavoastra .asi vrea eu sa ma pot intelege cu fosta mea sotie ,dar nui chip nici macar de dragul fetitei noastre ,si stie ca nu procedeaza corect fata de copilul nostru ,dar asai cand nu mai poti sa te razbuni pe celalalt decat prin a pune o bariera intre copil si unul din parinti .
oricum va multumesc pt .intelegere .asta ma interesa daca pleca in italia daca mai este nevoie de acordul meu .si sunt sigur ca nui va fi mai bine in alta tara atat timp cat copilul nostru imi cere so duc la un judecator sa poata fi audiata ,ca sa spuna ca vrea sa stea cu tatal ei