avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia europeana

Buna ziua.As dori sa aflu cum pot afla de ce nu primesc alocatia pentru copil desi dosarul a fost trimis in Austria, din data de 2-05-2010.Mentionez ca lucrez cu intreruperi pe teritoriul Austriei respectiv doua luni da si doua sunt in tara,copilul locuieste in Romania si am lucrate deja cinci luni in Austria.Va rog sa ma indrumati unde ma pot adersa?Va multumesc anticipat.Iulyana.B.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
iulyana bodiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulyana bodiu , utilizator 19:21, 5 Septembrie 2010
Formularele completate in Austria se trimit in Romania pt completare de catre autoritatile de aici, unde stiti cum stau lucrurile...dureaza...
Puteti sa va interesati ca Casa de pensii din localitatea de domiciliu din Romania sa vedeti ce se intampla cu dosarul, dar, de principiu, se rezolva, doar ca in timp.
Succes!
Locuiesc in jud Timis si dosarul a fost trimis de oficiul de asistente sociala si alocatii de stat la adresa din Austria de la finante, iar de acolo nu am primit nimic.De la firma prin care lucrez in Austria am primit prin fax trei formulare,respectiv 401 ,402 si 411,dar de catre institutia din Romania au fost trimise doar 401 si 411,deoarece minorul nu fregventeaza o scoala cu invatamant superior fiind inca in scoala generala.Am sunat la Timisoara si am primit raspuns ca dosarul a fost trimis din data de 2-05-2010 si altceva nimic.Ce as putea face?Acum sunt in Romania dar nu stiu unde sa merg si ce sa fac pentru ca informatiile sunt foarte putine in legatura cu acest tip de alocatie.Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana iulyana bodiu iulyana bodiu Buna ziua.As dori sa aflu unde ma pot adresa pentru a putea afla ce s-a intamplat cu dosarul depus pentru alocatia europeana si de ce nu primesc nici banii si ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana SteeelBlade SteeelBlade Buna ziua! Mama mea lucreaza in Austria ca si ingrijitoare batrani. Iar eu sunt in liceu , acum am terminat clasa a XI-a. Mama mea lucreaza de 10- 11 luni. ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)