avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Alocatia europeana
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Alocatia europeana

Buna ziua.As dori sa aflu unde ma pot adresa pentru a putea afla ce s-a intamplat cu dosarul depus pentru alocatia europeana si de ce nu primesc nici banii si nici raspuns de la nimeni.Mentionez ca lucrez in Austria ca ingrijitoare batrani,am plecat prin intermediul unei firme din Austria,care mi-a si trimis formularele pentru alocatie,dar nestampilate motivand ca ei nu sunt angajatori,ei doar imi cauta loc de munca contra unui comision.Formularele au fost complectate si trimise de catre agentia judeteana de ajutor social Timis la adresa de la Salzburg,pe care am primit-o de la firma.Dosarul a fost trimis la Salzburg in data de 2-05-2010 si de atunci am primit nici un raspuns.In speranta ca cineva ma va ajuta Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:49, 9 Septembrie 2010
la institutiile abilitate din salzburg trebuie sa va adresati..aici, in afara de o mica indrumare nua vem ce sa facem ptr dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana iulyana bodiu iulyana bodiu Buna ziua.As dori sa aflu cum pot afla de ce nu primesc alocatia pentru copil desi dosarul a fost trimis in Austria, din data de 2-05-2010.Mentionez ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana SteeelBlade SteeelBlade Buna ziua! Mama mea lucreaza in Austria ca si ingrijitoare batrani. Iar eu sunt in liceu , acum am terminat clasa a XI-a. Mama mea lucreaza de 10- 11 luni. ... (vezi toată discuția)
Sistarea alocatiei de stat pentru copii Viktoria39 Viktoria39 Buna seara,am o intrebare,daca ma poate ajuta cineva.Lucrez in Austria in sistemul de ingrijire batrani la domiciliu,am 6 luni lucrate pana in prezent(cu ... (vezi toată discuția)