avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul spor vechime
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul spor vechime

Buna ziua!
Imi puteti spune daca perioada in care angajatul a beneficiat de indemnizatia pentru cresterea copilului cu varsta de pana in 2 ani intra in calculul sporului de vechime? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela567 , utilizator 19:18, 6 Februarie 2009
Sunt intr-o situatie similara ca cea prezentata mai sus, referitoare la suspendarea contractului individual de munca in baza art 62 din legea 495/2004 si as dori sa-mi spuneti care este baza legala prin care se precizeaza ca perioada suspendata nu constituie vechime in munca. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract munca plecare strainatate temporara rodicavr rodicavr In ce conditii pot intrerupe eu, ca sotie - bugetar, contractul de munca pe o perioada determinata - 1an si jumatate - avand in vedere relocarea postului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ca sotie de diplomat in perioada de suspendare ... cory1983 cory1983 Buna ziua, Ca si sotie de diplomat in perioada de suspendare a contractului de munca pe perioada in care am insotit sotul la post se considera ca vechime in ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca lucienmunteanu@yahoo.com lucienmunteanu@yahoo.com Sotia m-a urmat la post permanent in strainatate (2011-2014). Sotia a avut contractul de munca suspendat. Perioada respectiva se ia in calcul ca stagiu de ... (vezi toată discuția)