avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... BRD/BCR si comisionul de risc
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

BRD/BCR si comisionul de risc

Am fost la BCR si mi s-a spus mai mult in ras ca acel comision de risc nu se scoate la contractele vechi ci doar la cele noi... la BRD este acelasi comision de risc daca aveti timp astept un raspuns un mesaj ofline pe messenger marinaru777 sau un mai pe marinaru777@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: cameliacami , utilizator 17:23, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,
Am 2 credite la Brd unul de nevoi personale celalalt credit Prima casa.La ambele platesc comision de risc 140 lei respectiv 50 euro.Ce ar trebui sa fac pentru a nu mai plati aceste sume?Precizez ca in contractele de credit nu apare denumirea de "comision de risc" ci comision de administrare credit, pe brd-net insa apare scris :"denumire operatiune- comision administrare credit" iar la "detalii operatiune -comision de risc".Ce pot face in aceasta situatie?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract credit eneea eneea In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Comision de urmarire bella99 bella99 Buna ziua! As dori sa aflu pozitia specialistilor in domeniu privind situatiile in care ma aflu ,si anume: 1) In anul 2006 am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)