Buna ziua, in urma cu un an am cumparat un teren cu deschidere de 15m, care are cadastru si intabulare, el fiind in extravilan avand in vecinatatea din partea stanga tot un teren extravilan cu deshidere de 8 m, iar dupa acesta sunt case, si in dreapta terenului meu fiind terenuri extravilane(in camp).Am cerut sa fie bornat de la primarie,(deoarece cand l-am cumparat cel care a facut cadastru nu a bornat terenul) iar viceprimarul mi-a zis ca e mai bine sa apelam la cadastru de unde apartine localitatea si sa masoare ei.Problema este ca de 4 luni ma tot amana pe diverse pretexte,am vrut sa apelez la o alta firma de cadastru pt bornare dar mi sa spus de catre viceprimar ca a-mi masoara degeaba deoarece primaria nu are planul parcelar facut si ca pamantul meu ar fi deviat de la coordonate.Va rog frumos sa ami spuneti ce este de facut ca de 4 luni nici gard nu pot sa fac pe terenul respectiv.
Din pacate, bornarea o face persoana fizica autorizata care v-a intocmit documentatia cadastrala. Trimiteti-i o notificare scrisa in acest sens si puneti-i in vedere sa finalizeze lucrarea contractata intr-un termen rezonabil.
Cei de la primarie au spus ca terenul pe care l-am cumparat este decalat si ca va trebui sa fac rectificare de cadastru, pt ca nu-i iese suprafata la un fost colonel care e la hotar cu mine,ce este de facut, va rog!