avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mai este gama?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mai este gama?

am primit acum 15 ani o garsoniera de la gama, acum am vrut sa o vad la cineva printr-un credit nu o ia bannca in garantie ca pe contractul de vamz cump scrie apartament cu 2 camere cu suprafata de 33,6 .au zis ca apartamentele trebuie sa aiba minim 36 ....nu este apartament ci este garsoniera sau apartament cu o camera.nu stiu unde sa ma adresez.multumesc(acum gama sa desfintat)
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:20, 2 Septembrie 2010
unde sa va adresati pentru ce?
ce doriti sa obtineti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu 2 luni am dorit sa cumpar un apartament cu doua camere! ... gabriel_gabyyy24@yahoo.com gabriel_gabyyy24@yahoo.com In urma cu 2 luni am dorit sa cumpar un apartament cu doua camere! Acesta in releveu ( copie pusa la dispozitie de proprietar) apare scris ,, garsoniera ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui apartament achizitionat prin programul prima casa andreeadea85 andreeadea85 Buna... sunt cu logodnicul meu de 6 ani avem impreuna doi copilasi de patru respectiv doi ani, nu am facut starea civila din diferite motive, mentionez faptul ... (vezi toată discuția)