avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina

Este legal ca o femeie insarcinata aflata in prenatal de la serviciu sa isi plateasca analizele de rutina cerute de medic.Mentionez ca lucrez in aceasta unitate de 9 ani.Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:51, 4 Septembrie 2010
Adresati-va Casei de Asigurari de Sanatate.
se pare ca singura modalitate e sa platiti analizele si apoi sa chemati in instanta cjas... sau mai bine sa ne aducem aminte de celebra vorba cu Congo :((
@ctynn are dreptate.
Nu este decat vina statului ca nu mai sunt fonduri.
este o situatie frecventa.
stiu ca unii fosti pacienti, dupa ce si-au platit medicamentele, pansamentele etc. de pe durata spitalizarii, au castigat procesul impotriva statului (avand, fireste, dovezi: retete, chitante etc.)
alt sfat mai bun n-am sa va dau (din pacate, acesta este sistemul in care suntem jecmaniti pentru nimic.)
chiar imi pare rau ca imi dati dreptate @ smeagull cu toate ca stiu ca asta e realitatea :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare si calomnie din partea unui medic de familie Iamyou Iamyou Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare cu privire la o situatie pe care am intampinat-o in cabinetul medical al unui doctor. Am fost la un consult prin ... (vezi toată discuția)
Cum ma transfer de la casa opsnaj la cjas? iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu daca ma pot muta de la casaopsnaj la alta casa de asigurari. (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr. 658/30.04.2009: ce urmeaza? Sorin D Sorin D Buna ziua la toata lumea, nu stiu daca s-a mai discutat pe tema asta, am dat search dar nu am gasit nimic: Deci, a fost publicata in M.O. din 30.06.2009 ... (vezi toată discuția)