avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate si indemnizatia pentru handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate si indemnizatia pentru handicap

As vrea sa stiu daca o persoana pensionata pe caz de boala (invaliditate), poate beneficia si de indemnizatia pentru persoana cu handicap.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:54, 2 Septembrie 2010
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia pentru persoane cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? MHT RICA MHT RICA Buna poate o persoana sa aiba pensie de handicap si pensie de boala? adika 2 pensii. MUltumesc. (vezi toată discuția)
Pensie de handicap sau pensie de varsta? valyro_83 valyro_83 Buna ziua.Am o nelamurire.O persoana din familia mea(femeie)are pensie de handicap si de curand a implinit 60 ani.Vechime in munca ar doar 7 ani si cateva ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dupa pensie pentru limita de varsta? mar24a mar24a Buna ziua,se mai poate beneficia de pensie de invaliditate daca o pers beneficiaza deja de pensie de limita de varsta? boala a parut si internarile sunt dupa ... (vezi toată discuția)