avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Actionare in instanta a firmei de incalzire centrala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Actionare in instanta a firmei de incalzire centrala

Buna ziua, as dori sa intreb daca societatea de incalzire din Iasi - CET, poate fi actionata in instanta, deoarece impune unor persoane care nu beneficiaza de un serviciu sa il plateasca. Intreba aceasta in urma citirii unui articol dintr-un cotidian iesean care suna cam asa:

"....o treime si jumatate din factura la incalzire va fi platita la comun. ANRSC a adoptat un ordin care stabileste modul de repartizare a cheltuielilor comune cu incalzirea. Dincolo de formulele stufoase, concluzia este ca se va plati la comun intre 30% si 50% din factura totala a asociatiei. Se va plati chiar si caldura degajata de apa fierbinte cu care ne spalam."

Continuarea articolului: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
sorin.pinzaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Nemultumiri privind calculul intretinerii la asociatia de proprietari livias livias Asociatia de proprietari a facut niste calcule privind plata intretinerii pe luna noiembrie care nemultumeste pe toata lumea. Am inteles ca se introduce la ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc cristina.l. cristina.l. locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari(calculul spatiilor comune) catalin_milia catalin_milia Vreau sa va prezint situatia in care ma aflu si sa imi spuneti dumneavoastra ce pot face. M-am mutat recent intrun bloc in care majoritatea apartamentelor au ... (vezi toată discuția)