avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O.U.G. 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O.U.G. 50/2010

Am un contract de credit de nevoi personale cu dobanda revizuibila la 6 luni, cu specificatia ca la fiecare revizuire se mareste dobanda automat cu 1,2 p.p. pe langa dobanda afisata la banca.
Am inceput prin 2005 cu dobanda de 10,75 si acum a ajuns la 17.4 (D.A.E. nici nu stiu cat e).
In perioada 13-19 septembrie m-au chemat sa aliniem contractul la O.U.G. 50/2010.
Credeti ca am vreo sansa sa imi scada dobanda ???
Ce pot sa fac???
Sunt si bugetar si mi-a scazut salariul cu 25%.
Cel mai recent răspuns: antiotp , utilizator 02:15, 3 Septembrie 2010
Mergeti la banca si discutati. Dupa Ordonanta, dobanda se calculeaza altfel, limitandu-se dreptul bancii de a o majora dupa normele interne.
Sa deschis forumul clientilor nemultumiti si abuzati de OTP bank.
Va puteti inscrie pe YAHOOGROUPS
Clienti_OTP_bank_OUG_50
Va astept,
Maria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50 geo_onica geo_onica Am primit ieri, 23-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul de credit. Mentionez ca nu am niciun credit ... (vezi toată discuția)
Oferta otp conversie chf in ron mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Sunt un client \"fericit\" al OTP Bank cu doua credite in CHF ( unul imobiliar si unul de nevoi personale cu ipoteca de rang 2). OTP a venit ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut bancar camilia camilia Am un contract de imprumut de nevoi personale bancar in chf cu o dobanda de 12% incheiat in august 2008. In decembrie 2008 am primit o notificare de crestere a ... (vezi toată discuția)