avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces intre un locatar si asociatie -sfaturi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces intre un locatar si asociatie -sfaturi

Buna ziua ,
Locuiesc intr-unbloc de locatari care are asociatie . Multi ani de zile au trecut multi administratori si tot multi au si furat de la noi astfel incat mereu ne-am vazut cu restante si cu penalitati pt facturi neplatite la timp . In toti acesti ani predarea de la un administrator la altul s-a facut fara acte prea multe cu multe lucruri lipsa . Dupa ce apa ne-a fost intrerupta de multe ori si un anumit nr de familii printre care si a noastra am fost de acord sa platim reesalonari am ajuns cu banii la zi , cel putin asa credeam . Dupa o vreme am hotarat sa ne punem centrala termica si sa ne debransam . Dupa e ne-am montana centrala a venit o noua dministratora care ne- a zsi ca totusiu trebuie sa mai dam 3 milioane din urma , i-am dat si pe aceia , apoi administratora a plecat fara sa predea actele in ordine . S-au facut expertize dar neconcludente dupa parerea mea din moment cenu aveau toate actele siacum un vecin fara centrala a dat in judecata asociatia si pe cei cu centrala ca trebuie sa platim si noi reesalonari pe care radetul le cere . noi nu mai suntem legati de 3ani la Radet si nu mi se pare normal sa fiu obligata sa platesc .. nici nu stiu in primul rand ce sa platesc din moment ce nu sunt acte doveditoare a ceea ce s-a intamplat cu chitanetele .Asa cum vecinul care a spus ca noi nu am platit in trecut si acum sa platim, pot sa spun si eu ca am platit dar niciunul nu poate dovedi intr-un fel .Mentionez ca niciodata esalonarile pe care le-am platit in trecut nu erau trecute pechitantaseparat ci la comun cu intretinerea si pe chitante apare ''intretinere luna x'' deci nu poti dovedi cat era esalonare si cat era intretinere. Acum sincer doressc sa nu mai platesc pt ca nu e normal sa dau banii de 2 ori . Pe ce temei i s-a dat castig de cauza ? Ce mi se poate intampla mie daca nu vreau sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: bahna.cristina@yahoo.com , utilizator 01:00, 5 Septembrie 2010
1. Reclamati la politie pentru delapidare si fals in acte .
2. Cautati un administrator cu calificari si conduita in domeniu .
Ok , asta am tot facut , dar e cam greu sa aratam care din cei 3 fosti administratori a furat mai mult .. Ideea e .. pot sa patesc ceva daca nuvreau sa ma supun platii esalonarilor din trecut .. Procesul vecinului a fost cu asociatia din care si noi facem parte . Si conform instantei suntem buni de plata . Vecinul care dat in judecata era fara centrala si platea reesalonari la RADET , dar noi nu am mai platit pt ca nu mai eram cuplati la RADET si pt ca deja platisem in trecut pana sa avem centrala , dupa aia nu am vazut logica sa platesc reesalonari RADET-ului . Acum si-a pus si el centrala , dar se pare ca instanta ne obliga si pe cei cu centrala sa platim .. Daca refuz ce mi s epoate intampla?
faceti recurs daca sunteti in termen si angajati un avocat , toti .
Multumesc frumos de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere provenind din reesalonari radet Maria00 Maria00 Buna ziua In urma cu aprox 2 ani asociatia de proprietari si-a dat seama ca timp de 3 ani de zile administratorul nu a achitat nicio factura de utilitati si ... (vezi toată discuția)
Datorii radet maria_gorgan maria_gorgan Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Locuiesc intr-un bloc cu mari probleme,dar cea mai grava dintre ele este o datorie veche la Radet,datorie ce o ... (vezi toată discuția)
Radet-datorii-asociatie am-draci am-draci buna ziua va rog sa ma ajutati cu niste informatii. m-am mutat in blocul unde locuiesc din 2008, toate in regula , caldura , gaze, apa etc pana anul trecut ... (vezi toată discuția)