avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare Contract de comodat

Buna ziua,
Icerc de cateva zile sa infiintez o societate, dar ma lovesc de acele probleme zilnice legate de personalul "Functionar". Am reusit sa fac rezervare de nume si am continuat cautand un model de contract de comodat ptr sediul social. Am mers initial cu inima stransa la ADM. Fin din sectorul .. unde apartine locatia si am intrebat de un model, crezand ca este unul tip. raspus normal - "Nu ne ocupam cu asa ceva, dar datimi sa vad actele. intreb ce acte imi mai trebuiesc - A pai nu aveti nici acte. Luati o cerere de aici faceti un contract cum vreti Dvs. si le aduceti". Zis si facut. Completez cererea asa cum trebuie " Societate in curs de constituire" iau un contract de pe net si merg a doua zi la 9.30 eram in birou. Si soc. "Pai nu aveti timbre". "Si actul constitutiv unde este? " nu va pot primi." Fac o mare greseala si intreb. Doamna daca societatea este in curs de constituire ce mai trebuie?????

Oricum intrebarea mea este - Este normal asa? Trebuie Actul constitutiv. cum sa il obtin daca nu am sediul social . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:10, 2 Septembrie 2010
Faceti act constitutiv in care treceti sediul social dorit de dv, la care anexati si contractul de comodat si dovada proprietarului sediului. Daca nu va descurcati consultati un avocat.
Nu-l obtineti de nicaieri. Il faceti dvs sub semnatura privata (daca aport la capitalul social este un teren se autentifica la notar) si impreuna cu contractul de comodat mergeti la Administratia Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie - statut si act constitutiv Henttonen Henttonen Incerc sa scriu statutul unei fundatii. Va rog sa ma ajutati, statutul si actul constitutiv al fundatiei trebuie elaborate separat, adica exemplarul 1 si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu 2 asociati ancaodagescu ancaodagescu Buna ziua, Am si eu cateva intrebari, sper sa ma ajutati. Doresc sa infiintez o firma noua, cu 2 asociati, cu drepturi egale. Nelamuririle mele sunt: 1: ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)