avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa recuperez comisionul de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa recuperez comisionul de risc

Acum 5 ani am scos un credit de la CEC.Comisioanele incluse in credit au fost:Comision de gestiune,comision de risc,Prima de asigurare de deces.Vreau sa stiu daca acum, la lichidarea creditului, pot beneficia de restituirea creditului de risc sau a celui de deces?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:40, 2 Septembrie 2010
Teoretic, ati putea doar pentru perioada cuprinsa intre momentul intrarii in vigoare a Ordonantei si data pana la care l-ati platit. Retroactiv nu.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva in contract raduallan raduallan Este vorba de o clauza privind un comision care nu mai este prevazut de OUG nr. 50/2010. Cum e mai bine de procedat pentru a ajunge la recuperarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)