avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se procedeaza in cazul ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se procedeaza in cazul ?

sall am si eu o intrebare sunt divortata si am un copli intrebarea mea este ca as vrea sa plec din tara in vizita la niste cunostinte si daca imi trebuie si acordul fostului meu sot sa plec cu minorul din tara acord pe care el nu imi mil va da ca nu ne prea intelegem deloc va rog sa ma ajutati cu un raspuns multumesc :)
Cel mai recent răspuns: istvanbik , utilizator 23:30, 2 Septembrie 2010
Daca aveti hotararea judecatoreasca de incredintare minor, def. si irevoc., nu va mai trebuie procura din partea sotului.
Daca in urma divortului minorul v-a fost incredintat spre crestere si educare si aveti o hotarare definitiva si irevocabila in acest sens, nu aveti nevoie de declaratia sa notariala prin care sa-si dea acordul la parasirea tarii.
multumesc mult pentru fermitate si amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu NICOLETA TOMOVICI NICOLETA TOMOVICI AM UN COPIL MINOR SI SUNT DIVORTATA DE TATAL LUI.SUNT TUTURELE LUI LEGAL. PENTRU A PUTEA IESI CU EL DIN TARA IMI TREBUIE ACORDUL TATALUI? (vezi toată discuția)
Reincredintare minor - parasire tara vidicang vidicang Sunt divortat de 5 ani si am un copil cu fosta .... actual sunt recasatorit si mai am un copil , si dorim sa emigram in Canada, fosta sotie doreste sa il duc ... (vezi toată discuția)
Plecare strainatate fara acordul tatalui ADRIENUTA ADRIENUTA As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate cu copilul, fiind divortata si avand o sentinta definitiva si irevocabila prin care copilul imi este ... (vezi toată discuția)