avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... documente: dosar ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

documente: dosar ANL

Buna ziua! am si eu o intrebare cine ma poate ajuta sa-mi spuna ce acte trebuie pt intocmirea unui dosar pt locuinte ANL,daca titularul nu are carte de munca, dar este PFA? dar pt locuinta sociala? Multumesc si astept raspunsul...
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 08:43, 3 Septembrie 2010
mergeti la primaria de sector
Formulati o cerere pentru atribuire de locuinta la primaria in raza careia va desfasurati activitatea si dupa inregistrarea ei o sa vi se comunice ce documente sunt necesare pentru completarea dosarului.
Fiecare Consiliu local aproba lista de documente si criterii de punctaj propri, e drept in conformitate cu prevederile OUG 40/1997.
In principiu e vorba de acte de stare civila a membrilor familiei, carte de munca si adeverinta de salariat, actul de proprietate al proprietarului la care locuiti in prezent, declaratie pe proprie raspundere a membrilor ca nu ati avut si nu detineti o alta locuinta, certificat medical (doar daca e cazul), certificat de atestare fiscala, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa sociala ContSters180134 ContSters180134 buna seara.As dori sa va intreb daca pot sa obtin o locuinta sociala in sect 2 .SU\ntem o familie de 5 persoane,eu fiind casnica iar sotul distribuitor ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)