avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa nationalizata

Buna ziua! sunt chirias intr-o casa nationalizata si acum 1luna jumatate au venit urmasii propietarilor impreuna cu executorul judecatoresc si politia sa ne spuna ca trebuie sa evacuam demisolul in care stam in data de 20 septembrie 2010 mai exact peste 2 saptamani fara sa ne dea nici macar bani de transport pt mobila si alte bunuri tinand cont ca noi avem contract de inchiriere pana i anul 2014.Ai mei sunt disperati si nu stim ce sa facem.Am avut o avocata dar dansa nu a avut niciun cuvant de spus la venirea propietarilor.M-as bucura sa imi spuneti daca au dreptul sa ne evacueze inainte de 2014 pana cand avem contract de inchiriere cu primaria...va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:19, 3 Septembrie 2010
ar trebui sa va faca cerere de evacuare in instanta avand in vedere ca aveti contract pana in 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias casa nationalizata decedat diana58 diana58 Sunt proprietarul unui apartament nationalizat retrocedat. In iunie anul acesta se epuizeaza perioada de 5 ani, dupa care intentionam sa incepem demersurile de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Protectia chiriasilor din casele nationalizate Florrrentin Florrrentin Buna ziua, Mama mea,este titular,de 40 de ani, al unui contract de inchiriere a unei case nationalizate;pana acum,la fiecare 5 ani,contractul de inchiriere se ... (vezi toată discuția)