Buna, sant intr-o situatie dificila si nu stiu ce solutie sa gasesc. In 2006 tatal meu a scos un credit de la o <<BANCA>>, a platit cateva rate dupa care salarul sau s-a miscorat si nu ne-am mai putut permite sa platim pe urma tata a fost sunat de <<FIRMA DE RECUPERARI>> de multiple ori sa plateasca ca daca nu .. .A platit diverse sume (cat si-a putut permite) insa, azi 03.09.2010 m-am trezit cu un stiker galben pe usa: "Astazi 03. 09.2010 ati fost vizitat de un agent de executare silita al societatii <<NUMELE FIRMEI DE RECUPERARI>>.Sunati de urgenta la numarul de telefon ******* (si era complectat cu marker nr de la ap. si numele tatei*".Apartamentul unde locuiesc nu este al tatei,este apartament neantabulat si am contract provizoriu de mana V-C pe el.Ce se poate intampla in continuare,si ce as putea eu face,tinand cont ca bani nu am (sant student,in cautare de loc de munca)
Cine este titularul contractului de credit?
Cine a semnat contractul de vanzare-cumparare de mana?
Cand este termenul cand trebuie mers la notar pentru a face vanzarea notariala?
Cand s-a platit ultima suma catre recuperator?
Cine este titularul contractului de credit? TATAL MEU (si zice mama ca o semnat si ea ceva pe acel contract de credit --credit de nevoi ,nu garantat cu ipoteca)
Cine a semnat contractul de vanzare-cumparare de mana? EU (baiatul lor)
Cand este termenul cand trebuie mers la notar pentru a face vanzarea notariala? Inca nu e stabilit un termen
Cand s-a platit ultima suma catre recuperator? 24.11.2009
Pe contractul de V-C al apartamentului tatal meu nu a figurat deloc, Ap. a fost cumparat de bunicul meu care mi l-a vandut cu hartie de mana mie, el el cumparandu-l tot asa,cu hartie de mana de la fostul proprietar pe care este intabulat apartamentul
Nu se va intampla nimic cu apartamentul, cata vreme nu este al tatalui dvs.
Stati linistit: datoria este a tatalui, iar apartamentul nu. Apartamentul dvs. nu are si nu poate sa iaba nicio legatura cu datoiile parintilor, matusilor etc.
Pe viitor, ar fi bine totusi sa va intabulati dreptul de proprietate asupra apartamentului.
numai veniturile si /sau bunurile comune sau proprii ale parintilor, pot fi executate silit pt creditul in care sunt coplatitori.
faptul ca ati fost vizitat de un agent de executare silita al societatii X suna pompos, dar inseamna nimic
Adica daca de exemplu bunicul i-ar fi vandut sau lasat mostenire mamei apartamentul tot ca in situatia mea (prezentata mai sus) atunci ar fi avut drept sa-l execute silit chiar daca titularul de credit e tata? asa fct treaba?
Succesiune
petruionut
Bună,am o nelămurire
Mama si tata au locuit într-un apartament moștenit de tată-l meu.Tata a decedat,mama a vândut apartamentul și a cumpărat o casă ... (vezi toată discuția)