avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... eroare la impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

eroare la impozit

am descoperit o eroare la impozitul pe care l-am platit pe anul 2009 respectiv pe 4 luni din anul 2009 de cand am inceput activitatea in sensul ca am platit cu 60 bani mai putin (trebuia sa platesc 61,6 si am platit 61 in ideea in care trebuia sa rotunjesc la 62 lei).dar pe anul 2010 am platit mai mult facand o regularizare. acum trebuie sa depun formularul 205 (de care eu nu am stiut) pe anul 2009. ce fac cu diferenta de 60 de bani respectiv 2.4lei pe 2009 in ideea in care am platit in 2010 mai mult.va multumesc de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:22, 5 Septembrie 2010
sumele de care spuneti sunt considerate nesemnificative ; considerati ca ati lucrat corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in completarea declaratiei 205 elga50 elga50 Cum trebuie sa completez decl.205 la rubrica de impozit in conditiile in care: - totalul impozitului pe 12 luni imi da o suma diferita decat daca calculez ... (vezi toată discuția)
Cum se corecteaza inregistrarea de 2 ori a aceleasi facturi in anii anteriori cornel2012 cornel2012 Am descoperit ca s-a inregistrat o factura de 2 ori in anul 2009. E vorba de contul 303. Are sold debitor 527 ron. S-a inregistrat o achizitie de 2 birouri. ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog ajutati-ma marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in sept 2008 iar in iunie 2009 am inchis-o. Am facut toate demersurile necesare dar am o problema la finante. Am ... (vezi toată discuția)