avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constatare pagube distrugere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constatare pagube distrugere


Constatarea pagubelor agricole in urma distrugerii de catre o persoana se face in prezenta ambilor parti, persoana pagubita si persoana care a pagubit. S-au se poate face doar in prezenta persoanei pagubite?
Daca constatarea se poate face doar in prezenta ambilor parti, ce se poate invoca in instanta astfel incat constatrea sa fie nula?
Cel mai recent răspuns: dorina1503 , utilizator 09:51, 4 Septembrie 2010
distrugerea a fost produsa cu intentie de catre acea persoana?
nu a fost cu intentie. concret: tatal meu a fost la pasune cu oile. dupa care s-a trezit ca este dat in judecata pentru pagube. Si apropo: Cine este in masura sa faca constatare de pagube agricole?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
dorina1503, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare pagube distrugere dorina1503 dorina1503 Constatarea pagubelor agricole in urma distrugerii de catre o persoana se face in prezenta ambilor parti, persoana pagubita si persoana care a pagubit. S-au se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cumparare automobil accidentat utilizatorSimplu utilizatorSimplu Buna ziua! In urma unui accident auto, pe care l-am provocat lovind o masina parcata in afara spatiului carosabil, masina fiind de vanzare (avea afis pe ... (vezi toată discuția)