avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Constatare pagube distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Constatare pagube distrugere

Constatarea pagubelor agricole in urma distrugerii de catre o persoana se face in prezenta ambilor parti, persoana pagubita si persoana care a pagubit. S-au se poate face doar in prezenta persoanei pagubite?
Daca constatarea se poate face doar in prezenta ambilor parti, ce se poate invoca in instanta astfel incat constatrea sa fie nula?
Cel mai recent răspuns: dorina1503 , utilizator 09:57, 4 Septembrie 2010
Constatarea pagubelor se face doar de catre o comisie specializata trimisa din partea judecatorului in urma plangerii facute de pagubit.
imi spune-ti va rog si ce reglementare legala se poate invoca cu privire la acest aspect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare pagube distrugere dorina1503 dorina1503 Constatarea pagubelor agricole in urma distrugerii de catre o persoana se face in prezenta ambilor parti, persoana pagubita si persoana care a pagubit. S-au ... (vezi toată discuția)
Primaria =comisia locala pt stabilirea dreptului de prop? dienusa dienusa am avut un proces civil pe fond in care instanta a facut adrese Comisiei locale pt stab dr de prop...inapoi la instanta au venit adrese cu antetul primariei si ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)