avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare cu studi superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare cu studi superioare

am terminat facultatea din iulie,avind vechime in munca 3 ani cu mentiunea ca sunt bugetar,intrebarea este urmatoarea:ce salariu trebuie sa primesc si in ce lege ma incadrez,.,..,.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:08, 4 Septembrie 2010
Daca nu ne spuneti unde lucrati si pe ce functie sunteti incadrat in acest moment, nici sa dam cu bobii si nu ghicim ce salariu vi s-ar cuveni dupa o eventuala promovare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Avansare in clasa functionari ionel979 ionel979 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt incadrat pe functia de referenet asistent treapta 2 avind o vechime de doi ani si ceva. Am studii ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariu miralu26 miralu26 Buna ziua, as vrea, va rog sa imi spuneti daca e legal sa fiu incadrat la salariu de 900 lei cu tot cu vechime (am o vechime de 11 ani fara intrerupere) avind ... (vezi toată discuția)