avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Directiva 2008/48/CE - domeniul financiar-bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Directiva 2008/48/CE - domeniul financiar-bancar

Buna ziua. As dori sa stiu prin ce act normativ national se realizeaza implementarea la nivelul Romaniei a Directivei 2008/48/CE, referitoare la chestiuni din domeniul financiar-bancar?Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:42, 3 Septembrie 2010
nu pentru orice directiva a consiliului europei sau a altor foruri internetionale se dau imediat acte normative prin care sa se realizeze implementarea ci doar actele normative care se dau dupa intrarea in vigoare a unor astfel de directive au in vedere respectarea normelor cuprinse in legislatia internationnala .
banuiesc ca va referiti la ordonanta de urgenta 50/2010 insa aceasta ordonanta a fost data cu respectarea directivei la care ati facut dvs referire.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
doberv, utilizator
O.U.G. nr.50/2010

[ link extern ]

EDIT later
Nu trebuie sa confundam Consiliul Europei (care este o organizatie inernationala,ce emite rezolutii),cu institutiile Uniunii Europene,in speta Consiliul UE.;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa autorizez activitatea? (lucru online de acasă) Ionut1812 Ionut1812 Bună, Dacă fac un pfa pentru a lucra remote (de acasă, pe calculator) pentru firme din străinătate, unde trebuie sa imi autorizeze activitatea ... (vezi toată discuția)
Directiva reglementare exercitare profesie avocat in spatiul ue ContSters89182 ContSters89182 Buna . Cine are vreun link sau stie numarul Directivei ptr exercitarea profesiei de avocat in spatiul UE, va rog sa imi trimiteti si mie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Comercializarea unui produs cosmetic din ingrediente naturale Specialnov Specialnov Bună ziua! Doresc să comercializez un produs cosmetic realizat din ingrediente naturale 100%. Dețin codurile CAEN necesare, însă nu știu ce pași ... (vezi toată discuția)