avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare firma fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare firma fara activitate

buna ziua. eu am deschis un SRL in anul 2004 dar nu am avut niciodata activitate,deci nu am inregistrat nici un tip de document si nu am facut niciodata bilant contabil,practic am ramas doar cu actele de firma si atat. doream sa aflu daca actele societatii mai sunt valabile si daca pot avea activitate pe ea. daca da, ce ar trebui sa fac. multumesc,buna ziua:)
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 21:07, 4 Septembrie 2010
Verificati daca aceasta societate mai exista (la AFP e unde apartineti) sau

www.mfinante.ro

dupa cod fiscal

Daca nu ati primit nici o instiintare la sediul societatii de la ONRC sau administratia financiara firma este dizolvata. Dar, cum spune si dna contabil, cel mai simplu e sa verificati pe site-ul ministerului de finante.
stai linistit . nu mai ai nici o societate.
s-a dus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma mihaela nedelea mihaela nedelea In situatia unei societati comerciale care nu a mai avut activitate din dec.2003 pana in prezent, a fost susupendata pe o perioada de 3 ani (termenul ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)