Buna! Am si eu o rugaminte, intrucat sunt in postura de a formula o cerere, ca persoana fizica, impotriva unui recurs, care, la data judecarii nu avea taxele achitate, conform legii. As vrea sa stiu doar cum ar trebui formulata si unde trebuie depusa aceasta cerere, astfel incat sa nu existe pericolul de fi admis, in lipsa cererii. Multumesc frumos!
Exceptia poate fi formulata oral, in sedinta, sau in scris si depusa la serviciul arhiva; dar timbrarea poate fi acoperita la termenul acordat; nu inteleg insa daca s-a si judecat recursul, inteleg ca s-a si solutionat, iar cale de atac nu prea mai aveti, exceptand caile extraordinare de atac care pot fi promovate numai ptr. motive limitativ si strict prevazute de c.p.civ.
avocat Cristina Popescu
Cred ca nu am reusit eu sa explic prea bine, deoarece nu sunt de specialitate. In ziua recursului, cand m-am prezentat la instanta respectiva, recurentul a lipsit, iar judecatorul nu a facut altceva decat sa constate lipsa timbrului, nu mi-a dat posibilitatea sa aduc vreo concluzie personala. In atare situatie, nu am altceva de facut decat sa depun aceasta cerere, nu? Multumesc frumos pt raspuns!
Cale de atac
qwerta
Intr-un dosar de contencios administrativ instanta tribunalului da o sentinta pe care pirita o recureaza la curtea de apel.Pirita nu-si motiveaza recursul ... (vezi toată discuția)