avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sapte luni fara CIM ; doua luni neachitate plus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sapte luni fara CIM ; doua luni neachitate plus concediu ,e de parchet ?

Mi-a spus "vin-o , am nevoie de tine ,astia-s banii !"(patronul)
Mi-am dat demisia de unde lucram (preaviz-normal) si am venit aici.De munca era,la inceput vreo doua luni ,banii la timp ,pe urma cu taraita....
Sapte luni mi-a spus , ca ITM nu vizeaza CIM ,ca sant probleme cu Cartea de munca.
Vazand ca insist , a facut CIM ,cu un salariu un sfert si dupa o luna mi-a dat preaviz.
Mai are sa-mi dea banii pe doua luni si pe concediu...Nu vroia sa-mi dea adeverinta cu viza ITM , m-am dus eu la inspector si am luat-o , iar din Anexa 14 , reiese , ca nici macar pe alea doua luni nu a platit taxele . Toti angajatii , cati sant ,au salarii fictive...
Intrebarea este , considerand-o inselaciune , pot sa ma adresez Parchetului?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 19:47, 3 Septembrie 2010
Nu sunt indeplinite elementele constitutive ale infractiunii de inselaciune; de ce nu ati promovat o actiune in instanta, la tribunal- litigiu de munca, ptr. a obliga angajatorul la incheierea unui contract de munca pe intreaga perioada lucrata si ptr. a va achita taxele si contributiile integral ?
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recapat salariu de la firma unde lucrez patiser patiser lucrez la o firma de patiserie si in luna decembrie cand a fost comenzi de zeci poate sute de milioane nu a avut sa ne dea banii au spus ca nu are noi dupa ... (vezi toată discuția)
Bani mei dansava dansava ce trebuie facut sa pot recupera bani , nu multi dar sant ai mei firma ma amana tot mereu plus ca nu e inregila cu actele nu am semnat niciodata un fluturas ... (vezi toată discuția)
Inselaciune fara dovezi , doar martori DZYA DZYA Buna ziua. In urma cu 2 luni am cumparat un autovehiculcul inmatriculat in Italia. Masina a fost luata la schimb cu o alta plus o suma de bani.Propietarul ... (vezi toată discuția)