avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ORDONANTA 58/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ORDONANTA 58/2010

AM UN SRL , IN STATUT SUNT ASOCIAT UNIC SI ADMINISTRATORI EU SI SOTIA. SOTIA ESTE SINGURA ANGAJATA CU CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA , IAR EU SUNT ANGAJAT LA O ALTA INSTITUTIE. MENTIONEZ SI FAPTUL CA SOCIETATEA NU INREGISTREAZA VENITURI. TREBUIE SA MAI DEPUN DECLARATII UNDEVA SI EU CA SIMPLU ADMINISTRATOR , CONFORM NOII ORDONANTE 58 ????
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
mickelino, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 09:51, 5 Septembrie 2010
Societatea depune declaratii, chiar daca nu are venituri si sunt declaratii pe "0", atat timp cat ea este in functiune. Dvs. atat timp cat va platiti contributiile pentru pensie, somaj si sanatate la alta societate conform unui contract de munca si nu aveti nici un alt contract renumerat ca si administrator la societatea dvs. nu aveti de ce sa mai platiti contributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa platitor de contributii sociale gabihob gabihob Un expert contabil este angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata pe post de economist la o societate comerciala. In afara orelor de program ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)
Pfa si indemnizatie de somaj silvium silvium Buna ziua! Va supun atentiei o problema ce - cu siguranta - a mai fost dezbatuta. Ma aflu in somaj de 8 luni, iar cu indemnizatie de 6 luni. Deopotriva, de 8 ... (vezi toată discuția)