AM UN SRL , IN STATUT SUNT ASOCIAT UNIC SI ADMINISTRATORI EU SI SOTIA. SOTIA ESTE SINGURA ANGAJATA CU CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA , IAR EU SUNT ANGAJAT LA O ALTA INSTITUTIE. MENTIONEZ SI FAPTUL CA SOCIETATEA NU INREGISTREAZA VENITURI. TREBUIE SA MAI DEPUN DECLARATII UNDEVA SI EU CA SIMPLU ADMINISTRATOR , CONFORM NOII ORDONANTE 58 ????
Societatea depune declaratii, chiar daca nu are venituri si sunt declaratii pe "0", atat timp cat ea este in functiune. Dvs. atat timp cat va platiti contributiile pentru pensie, somaj si sanatate la alta societate conform unui contract de munca si nu aveti nici un alt contract renumerat ca si administrator la societatea dvs. nu aveti de ce sa mai platiti contributiile.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.