avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare

buna ziua va rog din suflet imi puteti da un model de notificare recuperare creante!
Cel mai recent răspuns: alex09 , utilizator 20:12, 4 Septembrie 2010
CATRE ___________________________

Dom:_________________________________________

____________________________________________________-

Subscrisa ____________________________________________________________

_____________________________________________________________-

prin reprezentantii sai legali va trimitem urmatoarea

NOTIFICARE

Prin care va instiintam ca sunteti debitor cu suma de ________________
Lei , reprezentand neplata intretinerii, si de aceea va somam ca in termen de _____ zile de la data primirii prezentei sa achitati sumele restante , altfel ne vedem obligati a va actiona in judecata urmand ca dvs. Sa suportati toate cheltuielile de judecata .
Suma de ____________________, reprezinta restantele la plata cotelor de intretinere , pe lunile__________________________________, inclusiv suma de ___________________ reprezentand penalitati pe lunile___________________________________________.

PRESEDINTE ASOCIATIE, CONTABIL-CASIER,

DATA:________________

Semnatura de primire sau modul de comunicare, Data¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬:_________________

multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)
Notificarea intrerupe prescriptia extinctiva? mariusstoican mariusstoican Buna seara, As dori sa stiu daca o notificare/adresa intrerupe prescriptia extinctiva. Notificarea suna cam asa: \"Catre, U.A.T. ...... S.C. .... ... (vezi toată discuția)
Notificare Iuliana Preda Iuliana Preda Imi trebuie o notificare pentru a solicita restituirea unor sume restante de la societati comerciale. (vezi toată discuția)