avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... buna reputatie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

buna reputatie

am luat primul examen la inm si am vazut ca dupa toate examenele candidatii admisi sunt verificati sub aspectul bunei reputatii.nu am cazier judiciar nici fiscal nu am fost urmarit nici anchetat.ce presupune concret buna reputatie?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:19, 4 Septembrie 2010
Off, nu stiu ce presupune buna reputatie pentru cei de la CSM insa in nici un caz nu poate fi vorba despre lipsa unor inscrieri in cazierul penal sau fiscal ci despre imaginea buna pe care ar trebui sa o aiba majoritatea oamenilor rezonabil de cinstiti despre o anumita persoana.
exempli gratia - daca unul se imbata in fiecare seara si face pe el, cu toate ca nu este urmarit penal si nici nu are cazier nu are nici" buna reputatie", dupa cum nu are o buna reputatie nici cel care minte, exagereaza, vorbeste aiurea, se tine de glume proaste, etc.
e relativa treaba,este posibil ca ceilalti sa aiba o imagine eronata despre o persoana.in gura cui se uita cei care verifica?:D
probabil la fel ca la functinarii publici cu statut special pe la vecini rude si profesorii din scoala.
si felicitari
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
doberv, utilizator
Dragut a scris:

e relativa treaba,este posibil ca ceilalti sa aiba o imagine eronata despre o persoana.in gura cui se uita cei care verifica?:D

Da asa este. Insa in chestiuni privitoare la morala aprecierea tine de raportarea la un sistem unanim recunoscut intr-o anumita parte din societate, lume, etc. Am inchei cu o gluma, scriindu-va ca o persoana cu buna reputatie este un pastor baptist la New-York iar una cu proasta reputatie este acelasi pastor insa la Baghdad.
Nu cred ca aveti de ce sa va temeti, figura d-voastra inspira incredere si seriozitate.
Felicitari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie. De asemenea au ... (vezi toată discuția)
Admiterea in magistratura si buna reputatie wildrainbow wildrainbow Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Am fost salariata unei societati de la care am avut imputernicire sa semnez in numele si pentru societate diferite ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)