avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti sfarsit de saptamana
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

sfarsit de saptamana

Eu sunt Dana,
imi pare bine sa fiu alaturi de voi,am 37 de ani si de 6 ani locuiesc in Italia.
Pe vremea cand eram acasa in Romania,imi petreceam timpul liber sau sfarsitul de saptamana,la munte,la prieteni acasa,la club.Acum este mai bine,merg la mare ,merg la munte sau in statiuni cu ape termale(gratuite),tot impreuna cu prietenii,dar nu este ca acasa!Va intreb pe voi cei care traiti in Romania si aveti un salariu de toata rusinea lumii civilizate,va mai permiteti sa aveti vacante?...sau macar ,un sfarsit de saptamana relaxant?
Eu vreau sa ma intorc acasa!!!
Ce ma sfatuiti?
Va doresc sanatate si va salut cu respect!:
kissing:
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:25, 28 Octombrie 2010
Puteti reveni oricind in tara, unde la fel ca si in urma cu 6 ani, puteti merge la munte, la mare ...dar cu bani...si nu gratuit...
Aud ca nici in Italia nu prea mai merg treburile...cel putin nu ca in urma cu citiva ani...si acolo se simte criza...:)
Se poate trai bine si in Romania...:)
Sanatate multa.
Se vede ca sunteti optimist!?Va multumesc ,si este incurajant cand in afara de mama si tata sunt si altii care transmit astfe de mesaje,inca odata ...multumesc!
eu as ramane acolo chiar daca sunt departe de cei dragi,.deocamdata.
Daca aveti un cont gras in banca reveniti,daca nu mai bine stati unde sunteti si practicati ce ati practicat si pana acum pentru ca aici nu veti gasi de lucru decat cu spaga iar salariul va fii de mizerie.Ce vacante d.na,care vacante?Cu salariu de bugetar mai visam la vacante?De abia ne platim utilitatile.Stati acolo si trimiteti bani parintilor ,nu va ganditi la intoarcere ca nu mai sunt oamenii de altadata.Ce prieteni?Stau pe langa dvs.pana vi se termina banii si apoi dispar ca magaru in ceata.Vedeti-va de treaba si nu va ganditi la intoarcere.Dati vrabia din mana pe cioara de pe gard?Numai bine!
Daca va doriti sa va intoarceti intr-o tara unde presedintele ne trimite in alta tara veniti..dar eu nu vad bine situatia de aici.Nu se intampla nimic bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi ce-ati facut in concediu?! stelarman stelarman ....eu , spre deosebire de alti ani... Eu oceanul l-am vazut, Chiar si Muntele Etern; Si ce bine-am petrecut, Injurand al meu guvern. (vezi toată discuția)
As vrea cateva consilii pentru deschiderea unei societati comerciale. ContSters207464 ContSters207464 Eu sunt plecat in Italia din 2005.....In Romania merg doar in vacanta 10 zile o data la 2 ani. Vreau sa subliniez ca sunt un pic ''dezorientat'', nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge acasa in romania cu copilul daca el nu este de acord? Beatrice85 Beatrice85 Buna ziua, Am o mare raguminte daca ati putea sa ma ajutati cum sa fac in urmatoarea problema:sunt casatorita de 3 ani si in urma cu 2 ani am plecat dupa ... (vezi toată discuția)