avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie imputare inventar, bilet la ordin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie imputare inventar, bilet la ordin

L-am dat in judecata pe patron, am continuat sa lucrez in aceeasi firma, dar am mai descoperit niste lucruri, care imi sunt neclare. Chestiunile neclare sunt:
1. pe data de 03.04.2009 mi-a fost schimbata incadrarea, pentru care am dat concurs respectiv de pe receptie marfa(cu studii superioare) pe lucrator comercial, nu am fost anuntata la momentul respectiv, am aflat doar pentru ca am cerut o copie dupa cartea de munca sa vad si eu in ce masura imi sunt inscrise datele si daca sunt corecte. am primit prin posta si un act aditional la contractul de munca, prin care imi este mentinuta functia de lucrator comercial si micsorat salariul de la 950 la 660lei fara nici o motivatie. Este, oare, corect?
2. Am avut un contol de la I.T.M. Neamt, datorat unor sesizari ale fostilor colegi, care si-au dat demisia intre timp, in care mi s-a spus ca salariul meu de incadrare ar trebui sa fie-minim- 1200lei. Le-am comunicat ca nu este asa. De unde as putea lua aceste normative pentru a le atasa la procesul deja inaintat, cu copia de pe cartea de munca?
3.Din cauza ca nu am semnat aceasta decizie de imputare, facuta de el fara nici o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, ne-a anuntat ca ne-a dat in judecata , pe mine care inca mai lucrez si pe cei care si-au dat demisia dupa acel inventar intr-un singur dosar. Are temei acest dosar?
4. A continuat sa ne taie chitante cu sume intre 100-250lei pentru fiecare luna si dupa acea decizie de imputare. As putea sa le mai atasez, in copie, la dosarul depus la instanta pana la data procesului?
5 La angajare am fost obligata sa semnez un bilet la ordin cu inscrisul "fara protest", nu a fost pus in aplicare,inca. Cum se poate folosi domnul patron de acest bilet la ordin?

Alte discuții în legătură

Decizie de imputare dupa un inventar mcvarual mcvarual Buna seara! Lucrez intr-un market(produse alimentare), care apartine unei firme.Aceasta firma are market-uri in doua localitati.Intr-o localitate este un ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim mcvarual mcvarual Sunt in preaviz la o firma, in care sunt angajata din 01.03.2007 cu contract pe perioada nedeterminata. Am cerut o copie dupa cartea de munca si am sesizat un ... (vezi toată discuția)
Taxe stat si salarii neplatite anca_helga anca_helga Buna ziua. Am nevoie si de un sfat din partea voastra. Vreau sa plec dintr-o firma in care nu au fost platite taxele la stat si nici salariile angajatilor ... (vezi toată discuția)