avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firme / Societati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firme / Societati

Buna ziua
Imi aduc aminte ca la un moment dat se dezbatea in parlament legea prin acre tinerii pana in 35 ani isi pot infiinta firme cu capital social 10 lei si 5 domenii de activitate - este legea in vigoare ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:17, 5 Septembrie 2010
Este uitata intr-un sertar in faza de proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cu 10 lei VASSY VASSY Buna ziua, Am doua intrebari: 1 - care sunt conditiile de infiintare a unei societati cu 10 lei capital si varsta minima de 35 ani, ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã pentru stimularea antreprenoriatului în rândul tinerilor, cu vârste pânã în 35 de ani, care îºi încep prima afacere mirel28 mirel28 Buna ziua, Am citi prin presa despre Ordonanţa de Urgenţă pentru stimularea antreprenoriatului în rândul tinerilor, cu vârste până în 35 de ani, ... (vezi toată discuția)
Firma starter lastrovi lastrovi Buna ziua! Am citit articolul publicat de D-na Anca Dumitrescu, in legatura cu Legea prin care tinerii sub 35 de ani pot infiinta firme cu capital de 10 lei ... (vezi toată discuția)