avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ordonanþa de Urgenþã pentru stimularea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ordonanþa de Urgenþã pentru stimularea antreprenoriatului în rândul tinerilor, cu vârste pânã în 35 de ani, care îºi încep prima afacere

Buna ziua,

Am citi prin presa despre Ordonanţa de Urgenţă pentru stimularea antreprenoriatului în rândul tinerilor, cu vârste până în 35 de ani, care îşi încep prima afacere.

Imi puteti spune si mie daca a fost aprobata aceasta ordonanta si ce numar are.
Sau a fost un bum de presa, eu nu reusesc sa o gasesc.eu tot aman infiintarea unei firme pentru a beneficia de aceasta ordonanta.
Mai are rost sa astept?

VA multumesc anticipat.
Mirel

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:35, 3 Ianuarie 2011
Este tot in faza de proiect. Desi parea iminenta emiterea acestei ordonante, o fi uitat-o cineva intr-un sertar al guvernului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme / societati ContSters154816 ContSters154816 Buna ziua Imi aduc aminte ca la un moment dat se dezbatea in parlament legea prin acre tinerii pana in 35 ani isi pot infiinta firme cu capital social 10 lei ... (vezi toată discuția)
Schimbare data nastere in buletin moniquea moniquea Este adevarat ca poti sa-ti schimbi anul si data nasterii in buletin conform unei ordonante de urgenta din iunie anul acesta? Citez un ziar: \"Camera ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma tanar pana in 35 ani cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca mai este de actualitate oferta pentru tinerii care au pana in 35 ani si vor sa deschida o afacere,mai ... (vezi toată discuția)